Topul celor mai elegante vedete însărcinate: Keira Knightley ocupă locul 1

Keira Knightley
Keira Knightley (Facebook)

Keira Knightley ocupă locul 1 în topul celor mai elegante vedete însărcinate, conform unui sondaj realizat în Marea Britanie, surclasând-o pe ducesa Catherine de Cambridge, foarte apreciată pentru ţinutele purtate în perioada sarcinii, informează dailymail.co.uk.

În acest an, actriţa britanică, în vârstă de 29 de ani, este nominalizată la Oscar pentru rolul din filmul "The Imitation Game" (Jocul codurilor). Knightley este căsătorită cu muzicianul James Righton, membru al trupei Klaxons, iar în momentul de faţă cuplul aşteaptă primul lor copil.

Keira a fost votată de 25 % dintre participantele la acest sondaj datorită ţinutelor elegante purtate la galele cinematografice din acest sezon. Rochia Chanel pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Globul de Aur 2015 a avut un mare efect asupra publicului şi specialiştilor iar următoarea apariţie pe care o va avea Keira la gala Academiei americane, programată pe 22 februarie, este aşteptată cu mare interes.

Îndrăgita actriţa a jucat în numeroase filme de succes, cele mai cunoscute fiind Pirates of the Caribbean, Pride & Prejudice (2005), Atonement (2007), Silk (2007), The Duchess (2008).

În 2014, Knightley a apărut în patru filme: thriller-ul de acţiune al lui Jack Ryan Shadow Recruit, muzical comedie-dramă Begin Again, comedia romantică Laggies şi thriller-ul istoric The Imitation Game, pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur, un premiu BAFTA, precum şi la un premiu Oscar pentru cea mai bună actriţă. În octombrie 2015, Knightley va debuta pe Broadway în rolul principal din Therese Raquin.

Pe locul al doilea în topul celor mai elegante vedete însărcinate, dupa Knightley, s-a clasat soţia prinţului William, ducesa de Cambridge, în vârstă de 33 de ani, însărcinată cu cel de-al doilea copil. Kate a primit 20% din voturile celor 600 de participante la acest sondaj.

În ultima perioadă, ducesa a fost prezentă la numeroase evenimente publice, purtând ţinute foarte elegante. Aceasta a preferat brandul dedicat Seraphine.

Jacqueline Jossa, vedeta serialului britanic "EastEnders", în vârstă de 22 de ani, a ocupat locul al treilea. Actriţa are o relaţie cu vedeta de televiziune Daniel Osborne şi este însărcinată cu primul ei copil.

Vedetele care au ocupat următoarele locuri în topul celor mai elegante femei însărcinate sunt: cântăreaţa Frankie Bridge, soţia fotbalistului Wayne Bridge, modelul Abbey Clancy, partenera de viaţă a fotbalistului Peter Crouch, Sophie Hunter, logodnica actorului Benedict Cumberbatch, cântăreaţa şi prezentatoarea de televiziune Una Foden, soţia jucătorului de rugby Ben Foden, actriţa Zooey Deschanel, actriţa Isla Fisher, care este căsătorită cu actorul Sacha Baron Cohen, şi actriţa Helen Flanagan, partenera de viaţă a fotbalistului Scott Sinclair.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură