Tomac: Ne vom confrunta cu un nou exod! Tudose a împrumutat 1,5 miliarde de euro pentru pensii şi salarii

Strategia PSD este mereu aceeaşi: luăm de la cei care muncesc şi dăm celor care nu muncesc, nu gândesc, dar consumă şi, cel mai important, votează, susţine preşedintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Ne aşteaptă vremuri cumplite, economia va fi paralizată de măsurile haotice promovate de PSD, iar asta va duce în mod sigur la un nou exod de cetăţeni, a avertizat vineri, pe pagina sa de Facebook, preşedintele executiv al PMP, Eugen Tomac.

"Vreme de zece ani, 2004-2014, PSD a avut un singur slogan: Băsescu e de vină! Cât au fost la guvernare, 2012-2015, pentru faptul că nu au atras fonduri europene, nu au construit autustrăzi şi nici centura în jurul Bucureştiului, nu au creat noi locuri de muncă, au îngropat mediul de afaceri şi multe altele - vinovatul principal a fost desemnat tot Preşedintele, care îi critica în conferinţele de presă de la ora 18.00", a declarat Eugen Tomac.

Potrivit deputatului PMP, după alegerile din 2016, când au ajuns din nou la Palatul Victoria, PSD îşi găseşte un alt vinovat de serviciu - tehnocraţii.

"De data asta, de vină este Cioloş, care a furat miliarde din bugetul prost întocmit şi, bineînţeles, trebuie anchetat. Cum prostia cu anchetarea fostului premier nu a ţinut, au revenit din nou la vechea obsesie: "Băsescu e de vină" şi ca să ne aflăm în treabă, hai să anchetăm alegerile din 2009. Nici Băsescu, nici Cioloş nu sunt ultimii vinovaţi. Mai nou, PSD duce lupte grele cu cel de-al treilea: Soros! Atât de penibil. Un circ care atinge în ultima perioadă cote planetare", a subliniat Eugen Tomac.

În opinia politicianului, PSD a demonstrat că în afară de a minţi şi a umili acest popor, nu este în stare de nimic, iar aşa cum vechiul circ nu mai poate fi vândut, au schimbat placa cu noi minciuni:

1. PSD: Avem cea mai mare creştere economică din UE. Uită să spună însă că anul acesta am împrumutat peste 1,5 miliarde de euro pentru a plăti salarii si pensii. Cu alte cuvinte, creştere economică pe datorie.

2. PSD: Avem cel mai mic preţ la carburanţi din UE. Prin urmare, hai să mai impunem o suprataxă pe motorină şi benzină pentru a ne alinia la preţurile din Europa. Uită să amintească că avem şi cel mai mic salariu pe economie din UE.

"În aceeaşi logică, tot pentru că avem printre cele mai mici taxe şi impozite din UE, PSD urmează să îşi argumenteze mărirea de taxe şi introducerea de noi impozite, argumentând prin necesitatea de a ne alinia nivelul de taxare din alte ţări ale Uniunii Europene. Doar suntem cetăţeni europeni şi avem obligaţii, nu doar drepturi", a precizat Eugen Tomac.

Deputatul crede că ne aşteaptă vremuri cumplite, economia va fi paralizată de aceste măsuri haotice, iar populaţia va fi împinsă spre alte soluţii.

"În mod sigur, ne vom confrunta cu un nou exod de cetăţeni. Aceştia vor alege să plece peste hotare pentru a simţi că trăiesc în UE prin salariile pe care le primesc, nu prin taxe şi impozite de nivel european. În mare, strategia PSD este aceeaşi. Luăm de la cei care muncesc şi dăm celor care nu muncesc, nu gândesc, dar consumă şi, cel mai important, Votează!", a afirmat Eugen Tomac.