Timişoara: O educatoare le-a lipit scotch pe gură copiilor de la o grădiniţă

Copii la grădiniţă
Copii la grădiniţă (Epoch Times România)

Copiii dintr-o grupă de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 23 din Timişoara au fost aduşi la tăcere după ce educatoarea le-a lipit scotch pe gură, măsura fiind cercetată de conducerea unităţii care a început o anchetă internă. Fapta a fost sesizată de mama unui copil care a fost lipit la gură.

Directoarea Grădiniţei nr. 23 din Timişoara, Silvia Dan, nu a apreciat că incidentul este prea grav şi a considerat că educatoarea a făcut doar un lucru neinspirat.

"Copiii nu au fost legaţi cu scotch, ci li s-a aplicat o bucăţică pe gură. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, însă a fost o joacă. În timpul unei activităţi, fiind grupa albinuţelor, copiii zumzăiau, iar educatoarea, într-un moment neinspirat, a aplicat acel scotch. A fost un moment de bună dispoziţie, însă o mămică a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte şi am constituit o comisie de cercetare şi vom lua măsurile care se impun", a declarat Silvia Dan.

Un poliţist va merge la grădiniţă pentru a cerceta fapta, deşi nu a fost depusă nicio plângere din partea părţilor vătămate.