Tiberiu Niţu, protagonist al unui incident auto la DNA

Tiberiu Niţu
Tiberiu Niţu (Epoch Times România)

Prezent marţi la DNA, unde i s-a adus la cunoştinţă faptul că este urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu, fostul Procuror General al României, Tiberiu Niţu, a fost protagonistul unui incident auto chiar lângă instituţie.

La ieşirea din sediul DNA, Niţu s-a urcat în dreapta şoferului, maşina fiind înconjurată de cameramani. Când a vrut să iasă din parcare, şoferul a dat înapoi şi a lovit o altă maşină parcată. În ciuda impactului şi a zgomotului generat, şoferul a demarat fără să se asigure că nu a avariat autoturismul din spate, relatează stiripesurse.ro.

Din fericire, deşi zgomotul impactului a fost puternic, se pare că autovehiculul lovit nu a fost avariat grav, fiind cel mult zgârâiat, arată sursa citată.

Reamintim că fostul procuror general Tiberiu Niţu a fost înştiinţat marţi de procurorii DNA că este acuzat oficial de complicitate la abuz în serviciu în dosarul în care este urmărit penal şi generalul Gabriel Oprea. Dosarul, cunoscut opiniei publice că "girofarul" a fost întocmit după ce un poliţist din escorta oficială a lui Oprea şi-a pierdut viaţa. După moartea lui Bogdan Gigină, presa a relatat că Oprea nu a oprit pentru a vedea ce se întâmplă cu subalternul său căzut de pe motocicletă în timp ce deschidea drumul vicepremierului prin trafic.