Theodor Stolojan: Roşca Stănescu este perfect compatibil cu USL

Theodor Stolojan
Theodor Stolojan (Epoch Times România)
P. P.
10.11.2013

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan l-a catalog pe Sorin Roşca Stănescu ca fiind ”perfect compatibil cu USL” şi l-a recomandat ironic lui Crin Antonescu, în baza faptului că este ”un profesionist al manipulării opiniei publice”.

Într-o conferinţă de presă ce a avut loc duminică, Stolojan a explicat că Sorin Roşca Stănescu procedează asemănător cu ”modul în care USL a venit la guvernare, prin minciună”.

"Am văzut că domnul Antonescu a propus sau propune mâine să fie exclus din PNL senatorul Sorin Roşca Stănescu. Părerea mea e că el face o mare eroare. Părerea mea e că domnul Sorin Roşca Stănescu este perfect compatibil cu USL, cu modul în care USL a venit la guvernare, prin minciună. Este un profesionist al manipulării opiniei publice, este un om care el singur printr-o declaraţie a ţinut ocupată opinia publică două zile, în condiţiile în care mediul de afaceri pur si simplu exploda vizavi de măsurile luate pe picior şi anunţate de pe o zi pe alta cu privire la introducerea de noi impozite şi taxe şi la mărirea unora existente", a afirmat Theodor Stolojan duminică, într-o conferinţă de presă.

Stolojan a continuat recomandările şi i-a mai transmis lui Antonescu să-l păstreze pe Roşca Stănescu în sânul partidului, ”aşa cum se face în unele gospodării, cu gunoiul”.

”Cum să dai afară un asemenea profesionist al manipulării opiniei publice? După părerea mea, ar trebui să-l bage puţin sub preş, cum se face în unele gospodării, cu gunoiul!", a menţionat Stolojan.

Sâmbătă, preşedintele PNL, spunea că luni, în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, va fi propusă excluderea senatorului Sorin RoşcaStănescu din PNL. În cadrului aceleiaşi şedinţe, senatorul va putea să-şi exprime punctul de vedere în privinţa acestor propuneri.

”Dacă nu se întâmplă ca, să zicem, Parchetul sau Oficiul pentru Spălarea Banilor să revină asupra anunţului pe care l-au făcut şi să spună «am greşit, nu ne-am uitat bine, documentele sunt autentice», dacă nu se întâmplă asta, propunerea mea (de excludere - n.r.) rămâne cea pe care v-am spus-o”, a menţionat preşedintele PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor