Tenis de masă: Echipa de junioare a României va lupta pentru aur la Campionatele Europene de la Bratislava

(KARIM JAAFAR / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
14.07.2015

Echipa de junioare a României va lupta pentru aur, marţi, cu Belarus (18,00, ora României), la Campionatele Europene de tenis de masă pentru cadeţi şi juniori de la Bratislava (Slovacia).

Echipa alcătuită din Adina Diaconu, Andreea Clapă, Diana Lupu şi Alina Zaharia (antrenor Petre Arnăutu) s-a impus, luni, în faţa Angliei cu 3-2, iar în semifinale a întrecut Rusia cu 3-2, prin punctele aduse de Diaconu, Clapă şi Lupu.

La cadeţi, România (Cristian Pletea, Rareş Şipoş, Ştefan Tonghioiu şi Dragoş Oprea, antrenor Stelian Haşoti) a câştigat cu 3-2 în faţa Rusiei, în sferturi, dar a fost învinsă cu 3-2 de Italia în semifinale.

Şi la cadete, echipa României (Andreea Dragoman, Tania Plăian, Kristina Varga şi Andreea Huduşan), antrenată de Marian Filipaş, a ratat calificarea în finală. Tricolorele au dispus în sferturi de Cehia cu 3-1, dar au pierdut semifinala cu Franţa: 2-3.

Juniorii Alexandru Manole, Andrei Flămând, Florin Spelbuş şi Paul Mladin (antrenor Mădălin Ionaşcu) au câştigat meciul cu Estonia (3-2), din Grupa L, şi va juca pentru locurile 17-20, primul meci fiind contra Israelului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor