Tăriceanu face "armată" cu miniştrii ALDE

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, le-a cerut miniştrilor din propriul partid să îşi facă o evaluare a activităţii în Guvern, răspunsul acestora fiind "Să trăiţi, am înţeles!"
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Rămas unic şef peste partid după mazilirea lui Daniel Constantin, Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut miniştrilor ALDE să îşi facă o evaluare a activităţii la 6 luni de la intrarea la guvernare, pentru a depista eventualele probleme nesoluţionate. Anunţul a fost făcut de Tăriceanu însuşi, relatează hotnews.

Şeful Senatului a precizat că nu este vorba doar de o evaluare a activităţii miniştrilor, fiind normal să fie depistate şi eventuale probleme nesoluţionate.

"Nu este numai o evaluare, vreau să stiu cum colaborează, dacă sunt probleme nesoluţionate, dacă sunt probleme care au rămas în suspensie, modul cum colaborează cu ceilalţi colegi, pentru că îmi revine şi mie şi colegului meu, Liviu Dragnea şi responsabilitatea politică pentru buna reuşită a acţiunii guvernamentale", a declarat Tăriceanu, citat de news.ro.

Liderul ALDE a mai susţinut că a ajuns la concluzia că miniştrii nu comunică între ei.

"Când au probleme, vin unii dintre ei, ne înştiinţează pe noi, dar trebuie să şi le rezolve (...) După ce fac evaluarea, nu o să discut în public, primul lucru pe care o să îl fac, o să discut cu preşedintele PSD să facem împreună un bilanţ", a susţinut Tăriceanu.

Întrebat care a fost reacţia miniştrilor după ce le-a cerut să îşi facă evaluarea, Tăriceanu a răspuns: "Să trăiţi, am înţeles. Ca la armată."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne