Tăriceanu: Blaga şi Gorghiu vor să îndepărteze orice potenţial lider care ar putea să se ridice

În PNL se dă o luptă surdă între cei doi lideri ai partidului şi restul, este de părere Călin Popescu Tăriceanu.
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Cei doi lideri ai PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, încearcă să îndepărteze orice potenţial lider care ar putea să se ridice şi să le pună în pericol poziţia, a declarat copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

"Există o luptă surdă care de multe ori răbufneşte, între actualul leadership şi restul. Cei doi lideri vor să îndepărteze orice potenţială ameninţare, orice potenţial lider care ar putea să se ridice şi să le pună lor în pericol poziţia. De ce? Dacă ar avea ei înşişi, mă refer şi la ‪Gorghiu‬ şi la ‪Blaga‬, o poziţie politică solidă, care să se reflecte şi în sondaje, ceea ce ştiţi că nu e cazul – ei în sondaje stau la nişte cote catastrofale, ei sunt cu mult sub partid, nici la jumate din cota partidului.

Din acest motiv îşi dau seama că un lider intern care ajunge primar al Bucureştiului, imediat ar putea să devină, natural, liderul partidului şi sigur că ei ar trebui să se dea la o parte şi se feresc de acest lucru.

Atunci au venit cu această formulă de transplant din exterior, care este o primă ruşine [referire la Marian Munteanu - n.r.]. A doua ruşine, însă fundamentală, este profilul politic al acestui personaj”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de stiripesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne