Tăriceanu atinge apogeul: DNA, SRI, ANI, ANAF - instituţii corupte în frunte cu preşedintele României

"Corupţia care este chemată a fi combătută de instituţii care sunt ele însele corupte. Şi aici mă refer din păcate la DNA, la SRI, la ANI, la ANAF şi culminează acest fenomen grav de corupţie cu corupţia, din păcate, a preşedintelui României", a acuzat şeful Senatului Călin Popescu Tăriceanu.
Calin Popescu Tariceanu
Calin Popescu Tariceanu (Eugen Horoiu/Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului, al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat de corupţie mai multe instituţii ale statului, în frunte cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Doamna preşedinte interimar de la PNL a venit cu această temă recurentă a corupţiei. Eu sunt foarte bucuros că o preocupă acest subiect, dar aş vrea ca în egală măsură, pe lângă problema pe care a semnalat-o, să se preocupe de starea justiţiei, de modul defectuos în care funcţionează anumite instituţii ale statului, de corupţia care este chemată a fi combătută de instituţii care sunt ele însele corupte.

Şi aici mă refer din păcate la DNA, la SRI, la ANI, la ANAF şi culminează acest fenomen grav de corupţie cu corupţia, din păcate, a preşedintelui României. Deci, vă rog foarte mult, suntem oricând dispuşi să facem o discuţie şi pe acest subiect. Dar nu partizană, discutăm despre tot", a declarat, în faţa plenului Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu.