Surse: UNPR ar vota moţiunea de cenzură contra Guvernului, dacă Iohannis îl propune pe Oprea premier

Gabriel Oprea
Gabriel Oprea (Epoch Times România)

În condiţiile în care liberalii n-au nicio şansă să-l dea jos pe Ponta prin moţiune fără voturile UNPR, surse parlamentare din formaţiunea condusă de vicepremier au declarat, luni, pentru stiripesurse.ro, că există un singur scenariu în care Gabriel Oprea va fi de acord să-şi retragă sprijinul pentru Guvernul Victor Ponta.

"Dacă iese Klaus Iohannis la televizor şi anunţă că-l propune pe Gabriel Oprea Premier, parlamentarii UNPR votează moţiunea de cenzură a PNL”, au declarat sursele citate, argumentând că nu pot dărâma Guvernul din care fac parte riscând să genereze instabilitate pe scena politica, dar cu Generalul la Guvern vor avea garanţia că acest lucru nu se va întâmpla.

Întrebată despre anunţul Alinei Gorghiu, potrivit căreia PNL nu-l susţine Premier pe Gabriel Oprea, una dintre sursele citate a declarat: "Cine-i Alina Gorghiu?

Reamintim că, pe fundalul trimiterii în judecată a premierului Ponta, liberalii au depus luni moţiunea de cenzură intitulată "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta." Semnată de 183 de parlamentari, moţiunea n-are nicio şansă să treacă fără voturile UNPR şi UDMR.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne