Supremaţia lui Dragnea este contestată. Unul dintre apropiaţii lui Ponta cere Congres extraordinar

Sorin Grindeanu, ministrul Comunicaţiilor.
Sorin Grindeanu, ministrul Comunicaţiilor. (Facebook)

Unul dintre apropiaţii premierului Victor Ponta, ministrul Comunicaţiilor Sorin Grindeanu, solicită organizarea unui Congres extraordinar al PSD până la jumătatea lunii octombrie, subliniind că partidul trebuie să intre în anul electoral 2016 cu o conducere definitivă, nu cu una interimară.

"Consider, în calitate de preşedinte al Organizaţiei Timiş a Partidului Social Democrat şi de membru al Guvernului, că este oportună organizarea unui Congres până cel târziu în prima jumătate a lunii octombrie. Partidul Social Democrat a ieşit mereu întărit în urma congreselor, pentru că doar în forul suprem decizional îşi pot exprima opţiunea reprezentanţii tuturor structurilor noastre teritoriale", a declarat miercuri, pentru Agerpres, Sorin Grindeanu.

Ministrul Comunicaţiilor a opinat că PSD se află acum într-un moment crucial pentru viitorul său politic. "Actul guvernamental coerent, eficient şi în interesul românilor ne confirmă poziţia de principală forţă politică a ţării şi tocmai din acest motiv consider că trebuie să ne consolidăm poziţia internă cât mai rapid."

"Buna guvernare de până acum trebuie dublată de o acţiune politică fermă şi clară. Avem nevoie de un program politic şi de alianţe pentru această toamnă, dar şi de stabilirea direcţiilor de urmat în continuare în plan guvernamental. Toate acestea pot fi îndeplinite doar prin congresul partidului", a subliniat Sorin Grindeanu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.