Supărare de 500.000 de euro. Piedone o dă în judecată pe Denise Rifai

Nemulţumit că a fost ironizat într-o emisiune moderată de Denise Rifai, Piedone anunţă că o va acţiona în instanţă şi că-i va cere realizatoarei TV 500.000 de euro despăgubiri.
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone
Primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone (wikipedia.org)

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a anunţat că o va da în judecată pe Denise Rifai, realizatoare la Realitatea TV şi că-i va cere acesteia jumătate de milion de euro despăgubiri.

Nemulţumirea fostului edil a fost stârnită de ediţia de vineri a emisiunii ”News Room - Ora primarului” moderată de Rifai, în cadrul căreia aceasta a afirmat că Piedone e un Pinocchio pentru că a minţit când a anunţat că merge la Realitatea TV alături de Răzvan Sava, de la PNL. Denise Rifai a pus şi două marionete Pinocchio pe un scaun spunând că acestea îi reprezintă pe cei doi, relatează stiripesurse.ro.

Ulterior emisiunii, Piedone a acuzat-o pe Rifai că a folosit un limbaj licenţios şi incriminator la adresa sa şi a familiei sale. ”Prin afirmaţiile denigratoare şi şicanatoare aţi încălcat drepturile nepatrimoniale la demnitate şi imagine aparţinând subsemnatului şi familiei mele. În urma atingerii grave a drepturilor subsemnatului şi ale familiei mele prin afirmaţiile din cadrul emisiunii, aţi depăşit graniţele libertăţii de exprimare.”, spune fostul primar.

Piedone anunţă că îi va cere 500.000 de euro despăgubire pentru repararea prejudiciului pe care i l-ar fi provocat Rifai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne