SRI face instructaje contraspionaj şi în companiile private. La cerere şi gratuit

Serviciul Român de Informaţii organizează, la cerere şi gratuit, instructaje contraspionaj în companiile private, după model occidental.
Sigla SRI.
Sigla SRI. (Epoch Times România)

SRI a demarat deja un program de awareness pe această temă în mai multe instituţii ale statului, ca urmare a nivelului redus al culturii de securitate constatat în administraţia publică centrală, a dezvăluit Profit.ro.

"Programul de awareness poate viza şi oferirea de sprijin entităţilor private care gestionează date confidenţiale referitoare la rezultatele unor cercetări, secrete tehnologice ce pot intra în sfera de interes a serviciilor de informaţii străine.

În acest sens, vizăm extinderea programului şi către aceste zone de interes, cu scopul formării şi dezvoltării unei culturi de securitate, prin oferirea gratuită de consultanţă de specialitate, la solicitarea instituţiilor şi entităţilor interesate, prin adaptarea la specificul beneficiarilor", au declarat, pentru publicaţia citată, reprezentanţii SRI.

Pentru a citi în continuare articolul intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne