Şoşoacă, un nou derapaj. Distribuie o postare în care i se urează preşedintelui Iohannis să aibă accident

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube - screenshot)

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a preluat şi publicat pe pagina sa de Facebook o postare a Iosefinei Pascal – renumită protestatară "anti-botniţă" din Piaţa Victoriei -, în care aceasta din urmă îi doreşte preşedintelui Klaus Iohannis să aibă un accident.

"Să schiezi la fel ca Schumacher, Iohannis.", era textul mesajului pe care Şoşoacă l-a republicat cu vădită încântare, comentând: "Mortaaaală"

.
. (Facebook - screenshot)

Postarea a apărut pe fondul ştirilor potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis ar fi plecat în vacanţă la schi după ce a făcut o scurtă vizită, urmată de o declaraţie de presă, la spitalul "Matei Balş" din Capitală, unde în urma unui incendiu şi-au pierdut viaţa şase persoane.

În spaţiul public au apărut voci critice care îl acuzau pe şeful statului de lipsă de empatie în condiţiile tragediei ce a avut loc.

Nu este pentru prima dată când Şoşoacă are astfel de derapaje. În urmă cu două zile, senatoarea AUR îşi exprima dorinţa de a-i trimite pe toţi cei care o critică la Canal, făcând trimitere la canalul Dunăre-Marea Neagră. Asta în contextul în care canalul Dunăre-Marea Neagră a fost construit cu suferinţa şi cu moartea deţinuţilor politic. Detalii aici.