Şoşoacă, un nou derapaj. Distribuie o postare în care i se urează preşedintelui Iohannis să aibă accident

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Youtube - screenshot)

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a preluat şi publicat pe pagina sa de Facebook o postare a Iosefinei Pascal – renumită protestatară "anti-botniţă" din Piaţa Victoriei -, în care aceasta din urmă îi doreşte preşedintelui Klaus Iohannis să aibă un accident.

"Să schiezi la fel ca Schumacher, Iohannis.", era textul mesajului pe care Şoşoacă l-a republicat cu vădită încântare, comentând: "Mortaaaală"

.
. (Facebook - screenshot)

Postarea a apărut pe fondul ştirilor potrivit cărora preşedintele Klaus Iohannis ar fi plecat în vacanţă la schi după ce a făcut o scurtă vizită, urmată de o declaraţie de presă, la spitalul "Matei Balş" din Capitală, unde în urma unui incendiu şi-au pierdut viaţa şase persoane.

În spaţiul public au apărut voci critice care îl acuzau pe şeful statului de lipsă de empatie în condiţiile tragediei ce a avut loc.

Nu este pentru prima dată când Şoşoacă are astfel de derapaje. În urmă cu două zile, senatoarea AUR îşi exprima dorinţa de a-i trimite pe toţi cei care o critică la Canal, făcând trimitere la canalul Dunăre-Marea Neagră. Asta în contextul în care canalul Dunăre-Marea Neagră a fost construit cu suferinţa şi cu moartea deţinuţilor politic. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne