Şoşoacă, dorinţă de tip comunist: V-aş trimite pe toţi la Canal

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca (Captura video)

Senatoarea AUR Diana Ivanovici Şoşoacă se remarcă printr-un nou derapaj pe Facebook. Mai exact, senatoarea îşi exprimă dorinţa de a-i trimite pe toţi cei care o critică la Canal, referindu-se la canalul Dunăre-Marea Neagră.

Reamintim că lucrările la canalul Dunăre-Marea Neagră au fost executate cu suferinţa şi cu moartea deţinuţilor politic. Gheorghe Gheorghiu-Dej a folosit şantierul pentru exterminarea fostei clase politice româneşti, a elitei intelectuale, dar şi a tuturor oponenţilor regimului. Mai multe informaţii pe acest subiect, aici.

"Mulţumesc prietenilor adevăraţi, pt sinceritate şi încredere! Mulţumesc pt că nu v-aţi ascuns ca toate 'năpârcile' şi nu aţi dat bir cu fugiţii ca toţi trădătorii şi laşii din jur!

Pt toţi criticii, nu am decât un mesaj: 'lăsaţi demagogia ieftină şi începeţi să luptaţi pt ţară şi popor! Să vă văd eu cum veţi lupta şi ce atitudine veţi adopta în faţa călăilor şi trădătorilor de neam şi ţară! Până una alta toţi întăriţi ceata complicilor la distrugerea ţării şi a poporului român! Lipsa de implicare, făţărnicia şi demagogia, laşitatea şi impostura vă fac complici la trădare şi genocid! Mi-e scârbă de voi toţi, trădătorii şi ucigaşii poporului român! Aş umple puşcăriile cu voi şi v-aş trimite la canal pe toţi! Să munciţi pt ţara la a cărei distrugere aţi participat, inclusiv prin acceptare a stării de fapt şi fără a lua măcar o fărâmă de atitudine împotriva nelegiuirilor! Când eşti în groapa cu lei, nu te poţi comporta ca la operă! Apropos, demagogilor, nu vă este dor de teatru, operă, serate literare? Aţi luptat pt ele, civilizaţilor şi educaţilor? Vorbiţi frumos şi trădaţi elegant! Cam atât despre voi, 'erudiţilor'!", scrie, pe Facebook, Şoşoacă.