Şoşoacă, propunere de alianţă pentru Ciolacu: Îl aştept cu drag în stradă să protestăm contra Guvernului

Diana Sosoaca
Diana Sosoaca (Captura video)

Controversata senatoare Diana Şoşoacă i-a transmis preşedintelui PSD Marcel Ciolacu că îl aşteaptă în stradă pentru a protesta împotriva Guvernului Cîţu.

"Nu e zi de la Dumnezeu să nu le spun, cel puţin PSD-ului, 'E vina voastră! Aveaţi majoritate în Parlament, ce aţi căutat să votaţi legea 55/2020 şi 136/2020?'. Ei, şi în acest context, domnul Ciolacu a avut un discurs în care a spus că având în vedere actualul guvern şi cum respinge toate amendamentele, va ieşi în stradă şi va manifesta alături de cetăţeni. Şi atunci, eu i-am spus că îl aşteptăm cu drag. Eu nu cred că s-a întâmplat vreodată ca un Parlament să nu aprobe niciun amendament (la legea bugetului - n.r.). Ştiţi ce au făcut la mine? Nici nu mi le-au primit. Am depus şapte pagini de amendamente, aveam şi pe alocaţii. Nu e nimic legal în ceea ce se întâmplă acolo", a declarat Diana Şoşoacă pentru Cetăţeanul.net.

În acelaşi timp, senatoarea - care după ce a fost exclusă din AUR a trecut la Partidul Neamului Românesc al lui Ninel Peia - speră că românii vor ieşi în stradă, în mai multe oraşe ale ţării, împotriva Guvernului Cîţu.

"Eu sunt un profesionist în Parlamentul României, d-aia îmi şi permit interpelările acelea, pe care singură mi le fac, niciun alt parlamentar nu le face, nu au curaj. Nu ştiu dacă aţi auzit declaraţia mea politică, care a făcut mare vâlvă şi înţeleg că deja a ajuns şi la Comisia Europeană şi a deranjat cumplit şi mă bucur din suflet. Eu am susţinut şi susţin că românii trebuie să iasă în stradă pentru a se afla adevărul. Nu trebuie să veniţi la Bucureşti, ieşiţi în toate oraşele. Şi să vă vând un pont: legea adunărilor publice prevede că nu este nevoie de aprobare, dacă protestaţi în faţa primăriei sau a consiliului local sau judeţean. Deci ieşiţi în stradă şi apăraţi-vă odată copiii! Ieşiţi şi apăraţi-vă pe voi, pentru că veţi muri tragic, vaccinaţi cu nişte produse de care habar nu aveţi ce sunt, cum sunt şi ce efecte vor produce", a transmis Diana Şoşoacă.