Şoşoacă, în direct la România TV: AUR-ul a coclit, sunt senatoarea de diamant!

Diana Şoşoacă
Diana Şoşoacă (Screenshot)
Andrei Popescu
16.02.2021

Senatoarea Diana Şoşoacă, exclusă recent din partidul AUR, a acuzat, la România TV, că înlăturarea sa de la şefia Comisiei de Abuzuri este o urmare a faptului că “a deranjat foarte mult” din această poziţie.

“AUR-ul a coclit, sunt senatoarea de diamant! Am deranjat foarte mult cu ce am făcut la Comisia de Abuzuri, mi s-a săpat groapa. Mă bucur din suflet că am incomodat”, a precizat senatoarea, citată de stiripesurse.ro.

Remarcile avocatei vin în contextul în care şeful senatorilor AUR şi copreşedinte al formaţiunii, Claudiu Târziu, a anunţat, luni, în sala de plen, că Şoşoacă va fi revocată din funcţia de preşedinte al Comisiei pentru Cercetarea Abuzurilor, urmând să fie înlocuită cu alt membru - Rodica Boancă.

Totodată, Diana Şoşoacă va pierde şi funcţia de membru al Comisiei Juridice, iar în locul său va veni Dorin Cristian Mate.

Şoşoacă nu a pierdut doar sprijinul membrilor AUR ci şi al unui segment dintre susţinătorii ei declaraţi pe Facebook. În acest sens, aducem aminte de tentativa eşuată a senatoarei de a penaliza excluderea sa din AUR printr-un protest “de amploare” la sediul central al partidului, după ce nimeni nu s-a prezentat la evenimentul programat să aibă loc sâmbătă. Totuşi, chiar dacă nu s-au prezentat la protestul anti-AUR, susţinătorii senatoarei, prezenţi pe reţelele de socializare, critică încă foarte agresiv demiterea acesteia, postând mesaje pe paginile publice ale copreşedinţilor AUR George Simion şi Claudiu Târziu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor