Şoşoacă, dezlănţuită la adresa soţului ei: Un om extrem de violent. Băiatul meu m-a salvat de multe ori din ghearele lui

Senatoarea independentă Diana Şoşoacă (Captură ecran)
Andrei Popescu
03.04.2024

Senatoarea Diana Şoşoacă a declarat, marţi seara, la ieşirea de la secţia de Poliţie, că împotriva soţului său a fost emis un ordin de restricţie, acesta nemaiputând să se apropie de soţia sa la mai puţin de 200 de metri. Silvestru Şoşoacă a fost chemat la Poliţie, pentru montarea unei brăţări electronice.

În plus, senatoarea îl acuză pe Silvestru Şoşoacă de faptul că este “extrem de violent” din “ghearele” căruia a fost salvată în mai multe rânduri de băiatul ei.

“Un om extrem de violent, de o educaţie submediocră. Nu mi-am închipui vreodată să se coboare la un asemenea nivel. Nu vă supăraţi, eu trebuie să-mi apăr copilul. Copilul meu a suferit destul. Este abuzat psiho-emoţional. El tot timpul vine pe lângă bloc, se duce la magazinul de acolo, bea în cantităţi industriale. De când a intrat în politică numai băutură peste băutură.

E băiatul meu aici. Băiatul meu m-a salvat de nenumărate ori din ghearele lui. Nu se mai poate. Eu sunt de vină că mă apăr? Nu am ce să fac. Eu mă apăr legal, nu am venit la dumneavoastră, la televiziuni să bălăcăresc şi partidul şi familia. Când? Când am o luptă împotriva unui sistem globalist. Să ştiţi că sistemul ăsta şi pe voi vă va afecta, pentru că există cenzură. Voi nu veţi mai putea să vă exercitaţi profesia”, a declarat Şoşoacă reporterilor.

De asemenea, Diana Şoşoacă îl acuză pe soţul ei că a vândut peste 15 dintre filialele partidului său, S.O.S. România, celor din PSD şi PNL:

“A fost al patrulea puci pe care l-a făcut. A făcut organizaţii paralele, peste 15 organizaţii le-a vândut efectiv celor din PSD şi PNL. Am mesaje pe telefon pe care le voi depune la toate plângerile penale, că a primit bani şi au venit oamenii să îmi ceară banii înapoi. I-au dat bani pentru funcţii. Păi, asta fac eu în ţara asta? Eu vreau să schimb, cu ce? Cu aceeaşi meteahnă pe care o face PSD-ul?”

Totodată, senatoarea mai acuză că în spatele soţului ei se află PSD:

“În spatele lui este PSD. Costel Bobic... spunea chiar el, Viorel Hrebenciuc şi cu Ciolacu, pentru că au scăzut foarte mult în sondaje, iar el făcuse o înţelegere cu Costel Bobic să finanţeze campania electorală cu 5 milioane de euro, cu nu ştiu ce bani din Emiratele Arabe Unite... Ce înseamnă chestia asta? Păi, unde este legea finanţării partidelor?”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor