Sorin Oprescu, candidat din partea "Partidului Bucureştenilor"

Sorin Oprescu
Sorin Oprescu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
24.07.2015

Deja la finalul celui de-al doilea mandat de primar al Capitalei, Sorin Oprescu a vorbit joi seară, în cadrul unei emisiuni la postul B1 TV, despre o nouă candidatură la alegerile locale din 2016.

"Dacă lucrurile vor fi într-un echilibru, dacă voi aprecia că oamenii au acelaşi comportament faţă de mine, după pulsul pe care l-am luat întotdeauna bucureştenilor, pentru că nu uitaţi că sunt şi doctor şi mai mă pricep şi eu şi la reacţiile oamenilor pentru că mai toată ziua stau afară, stau pe teren, ca să văd că se şi face ceea ce am gândit împreună cu colegii mei, DA (voi candida - n.r.).

Dacă electoratul va vrea, bine, dacă va vrea să se întoarcă iarăşi hotărârea politică în administraţie... Eu susţin că administraţia trebuie să fie lipsită de hotărâre politică pentru că altfel să ştiţi că întotdeauna opoziţia nu lasă puterea să facă nimic. Voi candida independent, susţinut de Partidul Bucureştenilor i-am spus eu", a declarat Sorin Oprescu.

Edilul apreciază că bucureştenii se vor uita la lucrurile bune şi mai puţin bune pe care le-a făcut în timpul mandatului său şi vor lua o decizie în ceea ce îl priveşte.

"Eu am învăţat lecţia asta demult – întotdeauna la sfârşit electoratul are dreptate", a concluzionat Sorin Oprescu.

Recomandăm şi "Oprescu îşi recunoaşte eşecul major în cazul RADET. Să-şi dea demisia" - Uniunea Salvaţi Bucureştiul

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor