Sorin Frunzăverde susţine că mai mulţi lideri PDL au încercat să-l convingă să nu plece din partid

Epoch Times România
28.03.2012

Sorin Frunzăverde, care şi-a anunţat miercuri demisia din PDL, a susţinut că un număr important de lideri ai Partidului Democrat Liberal au încercat să îl determine să nu ia această decizie.

"Un număr important de lideri ai PDL au încercat să mă determine să nu am această abordare. Am explicat că ceea ce am zis azi nu este prima dată, că vorbesc de aceste teme de patru ani de zile în toate instanţele de partid", a afirmat Frunzăverde.

El a precizat că a discutat cu Vasile Blaga, dar şi cu premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, nu însă cu preşedintele Traian Băsescu, sau cu liderul PDL Emil Boc.

"Am vorbit un pic cu Vasile. I-am explicat că pentru mine nu este o preocupare să destructurez PDL, dar că din punct de vedere administrativ nu există concordanţă. (...) N-am avut nicio convorbire cu Traian Băsescu", a spus Sorin Frunzăverde.

Fostul lider PDL Sorin Frunzăverde a anunţat miercuri că va candida pentru Consiliul Judeţean Caraş-Severin din partea USL în calitate de membru al PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor