Alin Trăşculescu, deputat PDL: Nu este acum momentul pentru un congres al partidului

Epoch Times România
28.03.2012

Deputatul democrat-liberal Alin Trăşculescu, liderul organizaţiei PDL Vrancea, a declarat miercuri că, la ora actuală, nu este oportună organizarea unui congres extraordinar al partidului.

"Opinia mea este că nu este momentul acum pentru un astfel de congres, dar nu este o decizie a organizaţiei Vrancea", a spus Trăşculescu.

Despre plecarea prim-vicepreşedintelui Sorin Frunzăverde din PDL, Trăşculescu a spus: "Din punctul meu de vedere, cred că s-a grăbit".

"Nu am văzut conferinţa de presă, dar dacă dânsul a ajuns la nişte concluzii şi crede că nu mai putea continua în PDL... O să văd exact motivele pentru care a făcut acest gest. Din punctul meu de vedere, este o pierdere pentru Partidul Democrat Liberal, dar asta este viaţa. Vom continua, eu cred că s-a pripit totuşi. Ar fi putut să spună în forurile interne ale partidului ce îl nemulţumeşte. (...) De câte ori am fost prezent în şedinţele BPN în calitatea de lider al organizaţiei Vrancea nu l-am auzit pe domnul Frunzăverde fiind nemulţumit nici la adresa conducerii, nici la adresa guvernării", a susţinut liderul organizaţiei PDL Vrancea.

Deputatul democrat-liberal Vasile Gherasim, membru în Biroul Permanent al PDL Bucureşti, a declarat că zilele următoare ar trebui convocat un congres al partidului care să decidă o nouă conducere a PDL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor