Şora: Dacă-i lăsaţi să fure, vor fura TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate şi democraţie

Mihai Şora
Mihai Şora (Facebook)

Ieri o ordonanţă, azi un amendament, mâine o lege în toată regula, a atras atenţia miercuri, pe pagina sa de socializare, filozoful Mihai Şora - ajuns acum la venerabila vârstă de 101 ani, pe fundalul votului de azi din Parlament pe legile Justiţiei.

"Dragi prieteni, dacă-i lăsaţi să fure, vor fura: TOT, bucată cu bucată, până la ultima fărâmă de libertate şi democraţie. Iar, atunci când copiii şi nepoţii vă vor întreba "Unde erai în zilele acelea?", să le răspundeţi cinstit: "Eram acasă, la căldură!" PS: Mulţumesc, Sibiu! La Bucureşti suntem mai singuratici…", a scris Mihai Şora.

Vă vedem din Sibiu i-a mulţumit filozofului pentru susţinerea acordată: "Azi, la ora 12, s-au împlinit 48h de protest continuu la Sibiu în faţa sediului PSD. Vă mulţumim pentru susţinere! Doar împreună suntem puternici!".

"Bravo vouă, oameni buni! Am mai spus-o de nenumărate ori: forţa noastră este solidaritatea noastră", a replicat Mihai Şora, care a luat parte de multe ori la protestele împotriva coaliţiei PSD-ALDE.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne