Şoferul favorit al lui Putin ucis într-un accident rutier în Moscova

Veşti proaste pentru Vladimir Putin. Şoferul său oficial favorit a murit în urma unui accident rutier grav ce a avut loc în Moscova. Preşedintele rus nu se afla în maşină în acel moment.
Imagini  CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în  care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016.
Imagini CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016. (Captură Foto)

Mass media rusă a declarat marţi că un accident rutier în care a murit un bărbat a implicat BMW-ul folosit în mod oficial de preşedintele rus Vladimir Putin.

Totuşi, preşedintele rus nu se afla în autovehicul în momentul în care acesta a fost izbit frontal de un alt automobil care a trecut banda din sens opus.

Imaginile CCTV înregistrate pe Bulevardul Kutuzovski în Moscova arată cum un automobil Mercedes se ciocneşte frontal de BMW-ul prezidenţial.

Mass media rusă a susţinut că maşina prezidenţială a fost condusă de şoferul oficial favorit al lui Putin şi că acesta a fost ucis instantaneu. Automobilul este înregistrat oficial ca aparţinând Consiliului Federaţiei, cunoscut de asemenea sub numele de Senatul rusesc sau Camera Superioară a Parlamentului.

Medicii au sosit la faţa accidentului şi au declarat că şoferul prezidenţial a fost ucis pe loc, în timp ce şoferul Mercedesului, care călătorea singur, a fost dus la urgenţă în stare critică.

Numele şoferului prezidenţial nu a fost publicat, deşi s-a raportat că avea peste 40 de ani de experienţă în calitate de şofer oficial.

Poliţia a confirmat doar că investighează incidentul, fără a oferi alte detalii.

Operaţiunea de curăţare a durat câteva ore şi a creat un blocaj rutier imens după ce bulevardul Kutuzovski a fost închis imediat după accident.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe