Siegfried Mureşan: Ruşine! Niciunul dintre liderii europeni nu a acceptat să iasă în conferinţă cu Tudose

Situaţie fără precedent. Premierul Mihai Tudose s-a văzut nevoit să ţină singur conferinţa de presă din subsolul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă UE, a atras atenţia europarlamentarul Siegfried Mureşan.
Siegfried Mureşan
Siegfried Mureşan (Epoch Times România)

Începând de astăzi, suntem oficial copilul-problemă al Uniunii Europene, niciunul dintre preşedinţii instituţiilor europene nu a acceptat să iasă în conferinţă comună cu prim-ministrul Guvernului României, Mihai Tudose, a tras un semnal de alarmă marţi, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Siegfried Mureşan.

"Acesta (Mihai Tudose - n.r.) s-a văzut nevoit să ţină singur conferinţa de presă din subsolul Reprezentanţei Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană. Este un lucru nemaivăzut pentru un prim-ministru al unui stat membru al Uniunii Europene", a remarcat Siegfried Mureşan.

Spre exemplu, în 15 februarie 2016, prim-ministrul de atunci, Dacian Cioloş, a avut conferinţă de presă comună cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

"La începutul acestui an, preşedintele Juncker nu a vrut să ţină o conferinţă comună cu prim-ministrul Sorin Grindeanu, dar l-a delegat măcar pe prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Acum am ajuns şi mai rău. Ruşine tuturor parlamentarilor care au votat acest Guvern! Liderilor europeni le este ruşine cu cei care conduc astăzi România. Cu acest Guvern, România nu ocupă locul pe care îl merităm în Europa", a subliniat Siegfried Mureşan.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne