Sibiu: 170 de copii vor participa la Campionatul Naţional de taekwon-do

(photos.com)
Epoch Times România
09.05.2012

Un număr de 170 de copii de la 24 de cluburi sportive vor participa în perioada 12-13 mai la Campionatul Naţional de taekwon-do, care va avea loc în Sala Transilvania din Sibiu, conform unui comunicat.

 

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 12 mai, la ora 15,00, şi va oferi publicului spectator şansa de a asista la prezentarea sportivilor, la demonstraţii spectaculoase oferite de aceştia şi la o surpriză oferită de organizatori, un concert al solistei Anya.

Primele probe de concurs vor începe pe data de 12 mai, la ora 09: 00, în competiţie intrând doar juniori II şi III, atât fete, cât şi băieţi, care vor concura pe categorii diferite de vârstă, greutate şi probe de concurs. Sâmbătă pot fi văzute probele de tull - luptă cu un adversar imaginar şi luptă faţă în faţă. Concurenţii vor fi arbitraţi de o echipă de 20 de arbitri naţionali cu grad cuprins între 1 şi 6 dani.

A doua zi a competiţiei va fi dedicată sportivilor experimentaţi care se vor înfrunta într-un sistem piramidal. Cel care va acumula cele mai multe puncte la toate probele de concurs: tull, tehnici speciale, lupta, spargeri forţă va câştiga Cupa Puma - TKD Champions League. Competiţia va fi filmată şi transmisă pe un ecran LED în incinta Sălii Transilvania şi live pe internet, pe site-ul www.pumaclub.ro.

Campionatul Naţional de taekwon-do pentru copii este o acţiune cofinanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Evenimentul este realizat cu sprijinul Federaţiei Române de Taekwon-do, Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Sibiu, Promo Management şi Infinity Trophy.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor