Senatorul PDL (Tulcea), Ion Bara, este convins că moţiunea de cenzură a PSD nu va trece

Epoch Times România
20.04.2012

Senatorul Ion Bara, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PDL Tulcea, este convins că moţiunea de cenzură iniţiată de PSD nu va trece, susţinând că temele alese sunt „total fără sens".

"Sunt convins ca moţiunea de cenzură - a 10-a iniţiată de PSD - nu are nicio şansă să treacă şi vă garantez că nu va trece. Cred că asemenea acte trebuie să fie iniţiate cu simţ de răspundere. Temele alese pentru acest joc al Opoziţiei sunt total fără sens şi se bazează pe răscolirea unor sentimentalisme naţionale", a declarat, vineri, în timpul unei conferinţe de presă, senatorul PDL, Ion Bara.

Parlamentarul tulcean a pledat în discursul său pentru exploatarea transparentă a zăcămintelor naturale din România în interes naţional şi a menţionat că reprezentanţii PDL vor fi prezenţi la şedinţa din Parlament în timpul căreia se va supune aprobării moţiunea de cenzură.

"Vom fi prezenţi, dar nu vom vota moţiunea. Vrem să vedem puterea Opoziţiei, dacă ea este aşa cum se prezintă - că poate să dea Guvernul României. Vrem de asemenea să vedem dacă este cineva din partea coaliţiei care să dorească să voteze moţiunea şi vrem să iasă în faţă să voteze", a menţionat senatorul Bara.

În ceea ce priveşte acuzele aduse de reprezentanţii USL cu privire la alocarea politizată a sumelor acordate de Guvern primăriilor aflate în dificultate, senatorul PDL a menţionat că PSD nu este îndreptăţit să aducă asemenea acuze, cât timp conducerea acestui partid a iniţiat şi a dezvoltat această practică.

Potrivit sursei citate, săptămâna viitoare, organizaţia judeţeană a PDL va finaliza dosarele pentru candidaţii la primăriile din judeţ care vor fi depuse la birourile electorale de circumscripţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor