Selecţionata Spaniei a câştigat Campionatul European de baschet masculin, ediţia 2022

'La Roja' şi-a trecut în palmares al patrulea titlu continental, după cele cucerite în 2009, 2011 şi 2015, după ce a învins duminică seară la Berlin, în marea finală, naţionala Franţei.
Spania, campioană europeană la baschet masculin.
Spania, campioană europeană la baschet masculin. (FIBA/facebook)

Naţionala de baschet masculin a Spaniei a câştigat Campionatul European, duminică, după o finală jucată în compania selecţionatei Cocoşului Galic, Franţa.

Campionii mondiali din 2019 s-au impus în faţa vicecampionilor olimpici de la Tokyo cu scorul de 88-76.

Treapta a treia a podiumului EuroBasket 2022 a revenit echipei Germaniei, care a învins cu 82-69 formaţia Poloniei în "finala mică".

Cel mai valoros jucător al competiţiei (MVP) a fost desemnat spaniolul Willy Hernangomez, jucătorul echipei New Orleans Pelicans din NBA.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport