Universitatea Craiova a câştigat derby-ul cu vicecampioana FCSB, în Superligă! Reacţiile celor doi antrenori

Echipa antrenată de Mirel Rădoi a ieşit cu fruntea sus din duelul cu FCSB, duminică seara, pe Stadionul 'Ion Oblemenco', într-un meci din etapa a 11-a a campionatului intern. Scor final 2-1 (1-1).
Universitatea Craiova - FCSB 2-1, în Superligă.
Universitatea Craiova - FCSB 2-1, în Superligă. (Universitatea Craiova/facebook)

Universitatea Craiova a câştigat cu scorul de 2-1 (1-1) duelul cu FCSB din etapa a 11-a a Superligii de fotbal, disputat, duminică seara, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', din Bănie.

Cei care şi-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost Bogdan Mitrea (32 - penalty), Răzvan Oaidă (autogol, 66), respectiv Andrea Compagno (45+6 - penalty).

"Cred că diferenţa de scor putea fi mai mare în favoarea noastră în prima repriză. În a doua repriză am avut momente când nu am mai găsit zonele, am fost presaţi de FCSB, dar am câştigat.

S-a dat un penalti inexistent împotriva noastră. Nu vreau să pară că acuz arbitrajul, dar în seara asta, cu două decizii luate în defavoarea noastră, puteam să fiu dat afară. Nu se întâmpla asta, dar deciziile arbitrilor ne afectează şi nouă carierele.

Nu pot să mă bucur foarte tare pentru această victorie, mai mult mă bucur pentru băieţii mei că au câştigat, eu sunt într-o poziţie destul de ingrată", a declarat Mirel Rădoi, potrivit celor de la Digi Sport.

De partea cealaltă Nicolae Dică este complet dezamăgit de soarta acestei partide.

"A început echilibrat jocul, am avut şi noi câteva oportunităţi, au avut şi ei, apoi a venit golul. Am încercat să avem o posesie mai bună, am reuşit să egalăm. Cred că am început bine repriza a doua, dar a venit acel autogol. Se pare că sunt în zodia ghinionului, în luna ghinionului.

Autogolul mai lipsea, că, în rest, le făcusem pe toate. Am avut două ocazii mari, avem foarte multe ocazii, dar marcăm prea puţin.

Este ruşinos (n.r. - ca FCSB să fie 14 în clasament). Le-am spus şi jucătorilor, pentru că e inadmisilbil ca la o echipă ca Steaua (n.r. - FCSB) să câştige un singur meci din nou. Şi dacă nu aveau antrenor trebuiau să câştige mai multe meciuri.

Sunt greşeli mari, care nu ar trebui să se întâmple. Am tot încercat, am antrenat, le-am arătat jucătorilor şi video-uri. Vom mai încerca. Întotdeauna antrenorul e principalul vinovat, eu încerc să fac totul să câştigăm, dar apoi intră pe teren jucătorii la meciuri, nu intru eu.

Mie-mi pare rău că nu reuşim să punem în practică ce pregătim. Mie mi-e greu să înţeleg cum reuşim să arătăm altfel în Europa.

Nu mi-este frică (n.r. - că va fi demis de Becali), eu am încredere în ceea ce fac. Cât am încredea patronului, voi rămâne la echipă şi cred că putem să redresăm situaţia. Nu e uşor să joci din trei în trei zile, dar am încredere că putem să urcăm în clasament", a spus la rândul său Nicolae Dică la finalul meciului.

Echipa pregătită de Mirel Rădoi şi-a mai creat ocazii de gol prin Alexandru Creţu (20, 45+7) şi Bogdan Vătăjelu (80), în timp ce ''roş-albaştrii'' au ratat prin Andrea Compagno (15), Octavian Popescu (73) şi Joyskim Dawa (81).

Craiovenii au rămas neînvinşi acasă în acest sezon, având patru victorii în ultimele patru meciuri de pe teren propriu.

Băieţii lui Dică au pierdut în schimb ultimele două deplasări din Superligă şi n-au nicio victorie în ultimele meciuri de campionat (două egaluri, două eşecuri).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport