Şeful Poliţiei Comunitare a Capitalei, luat la audieri într-un dosar de proxenetism

Forţe de poliţie.
Forţe de poliţie. (ARMEND NIMANI/AFP/Getty Images)

Ion Ţincu, şeful Poliţiei Comunitare a Municipiului Bucureşti, este audiat, luni, la Poliţia Capitalei, într-un dosar care vizează fapte de proxenetism, au relatat surse din poliţie pentru Mediafax.

Anchetatorii au făcut cinci percheziţii şi au eliberat 11 mandate de aducere la audieri într-un dosar în care este implicată o grupare de proxeneţi.

Autorităţile se aflau pe urma unei reţele din Bucureşti care plasa prostituate la hotelurile de lux din Capitală, pentru clienţi cu funcţii importante, au precizat sursele citate.

Conform surselor, Ion Ţincu a fost luat de anchetatori de acasă în baza mandatului de aducere emis pe numele său, calitatea lui în dosar fiind aceea de martor.

Ancheta în acestor dosar este efectuată de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, aceasta fiind coordonată de procurorii Parchetului Judecătoriei Sector 5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne