Şefa PNL, semnal de alarmă: Există informaţii că PSD urmează să prezinte o lege a amnistiei

Liberalii susţin că au informaţii "consistente" din care reiese că pesediştii au de gând să prezinte în Parlament o lege a amnistiei.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

PSD plănuieşte să introducă în Parlament o lege a amnistiei, "există informaţii consistente" în acest sens, a declarat marţi, în faţa presei, preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan.

"Există informaţii consistente că PSD urmează să prezinte în Parlament o lege a amnistiei, informaţiile sunt din grupurile parlamentare ale PSD... PNL solicită PSD să spună clar dacă va propune Parlamentului sau nu legea amnistiei. Să spună clar românilor dacă legea amnistiei a făcut parte din programul de guvernare asumat de PSD în campania electorală, dacă PSD a primit voturi pentru legea amnistiei şi cum va acţiona în continuare în Parlament PSD cu privire la această lege", a precizat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, această lege a amnistiei a făcut parte din trocul de guvernare între liderul PSD Liviu Dragnea şi colegul său de alianţă de la ALDE Călin Popescu Tăriceanu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne