Se ascute lupta la Târgu Jiu: Dan Diaconescu, candidat în colegiul lui Victor Ponta

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
30.10.2012

Într-o conferinţă de presă susţinută în studioul OTV, Dan Diaconescu, liderul PP-DD, a anunţat marţi seară că va candida pentru un mandat de deputat la Târgu Jiu, chiar în colegiul în care candidează şi premierul Victor Ponta.

Diaconescu a declarat că USL şi ARD au făcut "blat", adică, în colegiile în care candidează lideri ai unei dintre părţi, cealaltă a desemnat candidaţi "de mucava" şi invers.

Patronul OTV a mai precizat că, pentru a sparge acest blat, a ales să candideze la Camera Deputaţilor în colegiul în care candidează Victor Ponta.

Dan Diaconescu a precizat că, de joi, se va muta la Târgu Jiu, pentru a candida în "cel mai important colegiu din România, cel în care se dă bătălia pentru viitorul premier al României".

"Îmi pare rău pentru cei care credeau că Victor Ponta va fi viitorul prim-ministru", a mai declarat DD.

Pentru Senat, tot din partea PP-DD, va candida Tudor Barbu, colegul său de la OTV, a mai anunţat Dan Diaconescu.

Cei care vor candida din partea partidului la parlamentare semnează un "document" care prevede că, dacă aceştia pleacă din partid când vor fi în Parlament, vor plăti despăgubiri de două milioane de euro, a mai anunţat politicianul.

În acelaşi timp, Diaconescu a precizat că despăgubirile nu vor fi plătite dacă persoana părăseşte Parlamentul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor