Dan Diaconescu: „Nu cred că Becali va putea pierde şefia PNL la congres"

Dan Diaconescu
Dan Diaconescu (Epoch Times România)
Liviu Şerbănescu
23.10.2012

George Becali va câştiga şefia PNL-ului, pentru care ar urma sa-şi depună candidatura anul viitor, a declarat luni seară patronul OTV Dan Diaconescu, într-o emisiune difuzată de B1 TV.

„Nu cred că Becali va putea pierde şefia PNL-ului. E un congres în martie, când Becali va depune candidatura şi cred că va câştiga în faţa lui Tăriceanu sau Antonescu. Va reclădi acest partid şi ne vom întâlni probabil la candidatura la prezidenţiale. Becali ca preşedinte al PNL îşi va pune în valoarea priceperea în politică. Niciodată nu am vrut să candidez în acel colegiu. Becali a zis că Dan Diaconescu e un nenorocit care nu-i răspundea la telefon de nu ştiu câte zile, că acum era candidat PP-DD. Deci am pierdut două milioane de euro, s-a dus la USL”, a declarat Dan Diaconescu.

Totodată, Diaconescu a vorbit şi despre speranţele sale în ceea ce priveşte alegerile parlamentare din decembrie, precizând că doreşte ca partidul său să iasă pe primul loc între formaţiunile politice.

„Sper să ieşim pe primul loc între toate partidele. Dacă se va întâmpla aşa, cred că domnul Băsescu ne va da nouă postul de prim-ministru şi se va construi un guvern în jurul nostru. Noi nu vom fi niciodată o vioară a doua sau a treia într-o guvernare USL sau ARD. Dacă USL ia peste 50% vor guverna ei şi ţara se va duce de râpă. Dacă vom obţine 25%, vom guverna cu diverşi oameni”, a mai precizat patronul OTV.

Liberalii şi-au validat recent listele electorale pentru alegerile parlamentare, iar Gigi Becali a obţinut voturile necesare pentru a putea candida la Sectorul 6 sub sigla USL la alegerile din această iarnă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor