Scandalul documentului cu antetul Guvernului. Deputat USR PLUS, atac la premierul Cîţu şi la preşedintele Iohannis

Emanuel Ungureanu
Emanuel Ungureanu (Epoch Times România)

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu a lansat, miercuri, un atac la adresa premierului Florin Cîţu, pe fondul scandalului documentului cu antetul Guvernului.

Într-o postare publicată pe Facebook, Ungureanu întreabă „de ce nu vine DNA să-l ia...pe Cîţu”, şi acuză o aşa-zisă dublă măsură a justiţiei. Mai mult, liderul USR-PLUS aminteşte că Liviu Dragnea „a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman” şi se întreabă dacă „faptul că primul ministru Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav”.

"De ce nu vine DNA să-l ia...pe Cîţu? Am aşteptat 3 zile să văd dacă justiţia funcţionează în mod egal pentru toţi românii cu rang înalt în statul român. Se vede că nu. Domnul premier Câţu, în lupta disperată de a pune mâna pe toată puterea în PNL şi România, a folosit o funcţionară a Guvernului, pe doamna Mioara Costin, care a întocmit un document cu strategia de atac împotriva lui Ludovic Orban, preşedintele Camerei Deputaţilor şi contracandidatul lui Cîţu la şefia PNL. Dragnea a făcut puşcărie pentru că ar fi folosit 2 angajate de la partid pe statul de plată al DGASPC Teleorman. Dragnea era pe vremea aceea doar preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. Faptul că primul ministru Cîţu a folosit un angajat al Guvernului pentru lupta lui politică sălbatică cu Orban, nu e mai grav? Acum câteva luni, Cîţu îmbrăca acest tricou pe care era imprimat sloganul lui Stalin: ‘Noi nu luăm prizonieri’. Cîţu, în lupta lui sălbatică cu Orban ţine ostatice reformele promise pentru români. Lui Cîţu i s-a umflat capul de la putere”, a scris Ungureanu pe platforma de socializare.

Dar criticile şi acuzaţiile liderului USR PLUS nu îl vizează doar pe şeful Executivului, ci şi pe şeful statului, Klaus Iohannis, despre care Ungureanu susţine că ar fi “complice la toate abuzurile de putere ale lui Cîţu”.

„Eu l-am votat pe Iohannis, nu ştiam pe vremea aceea că va susţine un stalinist îmbrăcat în ţoale capitaliste. Abia aştept următoarea moţiune de cenzură...”, a conchis Emanuel Ungureanu, care nu este la prima reacţie de acest fel la adresa liderilor din coaliţia de guvernare.

Reamintim că în presă a apărut, duminică, un document cu antetul Guvernului, adresat activului de partid. Documentul conţinea o strategie de imagine pentru promovarea lui Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea PNL. În cadrul lui erau şi indicaţii pentru membrii de partid cărora li se cereau informaţii compromiţătoare despre Ludovic Orban pentru a fi scurse în presă. De asemenea, susţinătorilor lui Cîţu li s-ar fi cerut să găsească modalităţi pentru a ilustra diferenţele de “clasă” dintre “team Orban” şi “echipa câştigătoare” sau relaţia de încredere dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premier. Detalii aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne