Rusia este împotriva unei intervenţii militare în Siria

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a precizat sâmbătă că Rusia se opune unei intervenţii militare ONU în Siria, relatează BBC.
Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov. (YURI KADOBNOV / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
10.06.2012

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a precizat sâmbătă că Rusia se opune unei intervenţii militare ONU în Siria, relatează BBC.

”Dacă sirienii hotărăsc plecarea lui al-Assad, vom sprijini o astfel de soluţie.(...) Nu vom autoriza o intervenţie armată a Consiliului de Securitate al ONU”, a precizat ministrul.

Lavrov a cerut, de asemenea, organizarea unei conferinţe internaţionale în vederea aplicării planului de pace Annan în Siria.

Ultimul atac al forţelor pro-guvernamentale a avut loc vineri spre sâmbătă în în oraşul sirian Deraa.

Deşi nu au fost comunicate cifre oficiale, observatorii Naţiunilor Unite din Siria susţin că cel puţin 17 persoane au fost omorâte, printre care şi femei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor