Rovinietele electronice pot fi achiziţionate din nou, de miercuri, în reţeaua unităţilor poştale

Epoch Times România
03.10.2012

Poşta Română anunţă că, începând de miercuri, în baza reînoirii convenţiei cu CNADNR, participanţii la trafic pot să achite tariful de utilizare a drumurilor naţionale (rovinieta) în reţeaua naţională a unităţilor poştale.

În baza legislaţiei privind introducerea rovinietei electronice, Poşta Română oferă clienţilor posibilitatea de achitare a tarifului de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România şi emiterea rovinietei electronice cu ajutorul unor terminale, şi emitere multiplă printr-o procedură modernă, “E - Rovinieta”, prin serviciul “Roviniete electronice”.

Astfel, se poate face încasare prin terminale şi emitere rovinieta electronică la ghişeele oficiilor poştale abilitate (481 subunităti poştale). La achitarea tarifului de utilizare se eliberează clientului un tichet (voucher) emis din terminal (rovinieta electronică) şi documentul care atestă plata.

“E-rovinieta” oferă posibilitatea emiterii multiple de roviniete, utilizând o funcţionalitate de tip coş de cumpărături, ce este oferită prin 47 de oficii poştale la nivel naţional.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat recent că, începând din 1 octombrie, rovinieta nu mai poate fi achiziţionată de la unităţile Poştei Române şi de la benzinăriile Rompetrol.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor