Romanian International Bank anunţă că s-a alăturat reţelei de agenţi MoneyGram

Epoch Times România
01.08.2012

Serviciul de transfer rapid de bani MoneyGram este disponibil prin intermediul Romanian International Bank (RIB), iar clienţii vor putea ridica banii trimişi din străinătate şi vor putea expedia bani de la oricare dintre cele 34 unităţi ale băncii.

"RIB nu va mai acţiona doar ca plătitor, de acum clienţii pot transfera bani prin intermediul băncii către alte destinaţii din ţara şi străinătate", a declarat vicepreşedinte executiv al băncii, Horaţiu Şchiopu.

RIB şi MoneyGram oferă un serviciu de transfer rapid de bani din 196 de ţări prin 275.000 de locaţii. Serviciul de transfer de bani este disponibil în lei, euro şi dolari.

Romanian International Bank SA este o bancă universală care activează pe piaţa din România din anul 1998 şi operează în acest moment prin 34 de unităţi bancare, aflate în Bucureşti şi în ţară, având ca obiectiv permanenta îmbunătăţire a produselor şi serviciilor oferite.

MoneyGram este un lider mondial în rândul serviciilor de transfer de bani în întreaga lume, lucrând în strânsă asociere cu un număr de agenţi selectaţi, în 275.000 de locaţii (comercianţi, poşta şi instituţii financiare) din 196 de ţări şi teritorii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor