România, campioană europeană la culturism şi fitness

"Într-o competiţie foarte puternică cu aproape 1.000 sportivi din 41 de ţări, România a devenit campioană europeană, pentru prima dată în istoria Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.." - Gabriel Toncean, preşedinte FRCF.
România, campioană europeană la culturism şi fitness.
România, campioană europeană la culturism şi fitness. (FRCF/facebook)

Preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a anunţat, luni, că sportivii români au scris istorie la Campionatul European desfăşurat la Santa Susanna din Spania.

România a devenit în premieră campioană europeană la culturism şi fitness.

"Într-o competiţie foarte puternică cu aproape 1.000 sportivi din 41 de ţări, România a devenit campioană europeană, pentru prima dată în istoria Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, detronând Spania (ţara gazdă) sau alte ţări puternice cu tradiţie şi rezultate în frumosul nostru sport!

Nu vă pot exprima ce sentimente frumoase şi unice trăiesc datorită acestei victorii imense! Din cauza oboselii (am dormit maxim 8 ore în ultimele 3 zile!) îmi este greu să vă mulţumesc nominal tuturor celor care prin faptele sau gândurile voastre bune ne-aţi împins efectiv spre victorie, dar voi reveni într-o postare ulterioară cu detalii mai exacte, atât despre numărul medaliilor obţinute, cât şi cumulul de factori care a făcut ca imnul naţional al României să fie intonat de nu mai puţin de 25 de ori în cele 3 zile de competiţie", a scris Gabriel Toncean, pe pagina oficială de Facebook.

De menţionat că Gabriel Toncean a fost ales în urmă cu câteva zile vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Europene de Culturism şi Fitness.