FCSB a câştigat în deplasare cu Universitatea Craiova, în play-off

Vicecampioana s-a impus la scor minim pe 'Ion Oblemenco' din Craiova, duminică seara, în etapa a opta a fazei play-off. Unicul gol al partidei a fost înscris de Ivan Mamut.
Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (0-0), în etapa a opta a fazei  play-off a Ligii I de fotbal.
Universitatea Craiova - FCSB 0-1 (0-0), în etapa a opta a fazei play-off a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB a ajuns la cinci victorii consecutive după victoria de duminică seara, în deplasare, cu Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), în etapa a opta a fazei play-off a campionatului intern.

Cel care şi-a trecut numele pe lista marcatorilor a fost atacantul croat Ivan Mamut (86), fost jucător al Universităţii, care a punctat la un minut de la intrarea sa pe teren. Acesta a marcat cu călcâiul, după o centrare a lui Risto Radunovic.

De menţionat că Universitatea a luat în două rânduri la ţintă bara porţii adverse. O dată prin Ştefan Baiaram (50) şi a doua oară în minutele adiţionale prin Mihai Căpăţînă (90+4).

Graţie acestui succes, roş-albaştri îşi păstrează poziţia a doua în clasament, şi va lupta pentru titlu cu CFR Cluj.

În sezonul regulat, FCSB a câştigat ambele partide, cu 4-1 acasă şi 3-2 în deplasare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport