Adrian Mutu (antrenor FC Rapid), declaraţii înaintea partidei cu FCU Craiova 1948

"Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-out-ul..Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face." - Adrian Mutu.
Antrenorul român Adrian Mutu.
Antrenorul român Adrian Mutu. (FC Rapid 1923/facebook)

Adrian Mutu, conducătorul principal de joc a grupării giuleştene, a prefaţat, duminică, partida care poate da posibilitatea formaţiei sale să termine pe primul loc în play-out.

"Rapid nu joacă niciun meci la egal, mai ales pe Giuleşti. Acesta este un meci care ne dă posibilitatea, dacă vom câştiga, să încheiem pe primul loc play-ouţ-ul. Întâlnim o echipă care traversează o formă bună, are doar o înfrângere în play-out, şi care a fost oaia neagră a Rapidului în ultimul timp. Dar noi mâine vrem să schimbăm acest lucru. Pentru a câştiga trebuie să alergăm, să luptăm şi asta vom face. Bănuiesc că revanşa e aşteptată de suporteri, ştiu ce s-a întâmplat în acest sezon şi în Liga a II-a cu FCU... Deci atât suporterii, cât şi noi aşteptăm meciul cu mare entuziasm şi mare ambiţie.

Pentru mine nu e un meci ca toate celelalte din cauza faptului că am antrenat pe FCU Craiova. Dar importanţa lui nu o dă faptul că am fost eu acolo sau ambiţia mea personală, ci faptul că ne dă posibilitatea de a câştiga play-out-ul. Deci în primul rând este interesul clubului, al echipei şi apoi al meu. Vom întâlni jucătorii pe care pe o parte i-am antrenat, dar tocmai că îi ştiu îmi dau seama că va fi un meci greu", a declarat fostul internaţional.

Echipa de fotbal FC Rapid va da piept, luni, de la ora 20:30, pe Stadionul Giuleşti din Bucureşti, cu formaţia FCU Craiova 1948, partidă din cadrul etapei cu numărul 8 a fazei play-out a Ligii I.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport