Judoka români pe podiumul Cupei Europene pentru cadeţi de la Bucureşti

Sportivii români au încheiat competiţia desfăşurată în Sala Polivalentă 'Ioan Kunst-Ghermănescu' din Capitală, cu o medalie de aur, 3 de argint şi 3 de bronz.
(Captură foto)

România a terminat ziua a doua a Cupei Europene de judo pentru cadeţi de la Bucureşti, găzduită de Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'', cu alte patru medalii.

Astfel, Alexia Uşurelu a obţinut aurul în cadrul cat. 70 kg, după ce a dispus în finală de sportiva din Turcia, Ecem Baysug.

Bogdan Petre a luat argintul la cat. 90 kg. Acesta a pierdut duelul cu turcul Recep Ergin în ultimul act. La aceeaşi categorie, Darius Georgescu a cucerit bronzul, după ce a dispus de azerul Ramazan Ahmadov.

La cat. 40 kg. pe podium a urcat Veronica Oltean - medalie de bronz.

Hanna Balogh, la cat. 70 kg, şi David Talpoş, la cat. 90 kg, au pierdut meciurile pentru bronz şi s-au clasat pe locul 5.

În clasamentul pe medalii, Turcia este lider cu 4 de aur, 1 de argint şi 5 de bronz, urmată de Azerbaidjan, 3-1-5, Ungaria, 2-2-1, etc. România a ocupat locul 6 (1-3-3).

La startul competiţiei s-au aliniat 348 de judoka din 25 de ţări, 220 la masculin şi 128 la feminin.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport