Robert Negoiţă: Nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem, ne dăm demisia toţi?

Robert Negoiţă
Robert Negoiţă (Epoch Times România)

Toată lumea are "într-un fel sau altul" dosare penale în România, însă într-o societate normală trebuie să se aplice prezumţia de nevinovăţie, a atras atenţia luni, la sediul central al PSD, primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

"Acum două săptămâni, suntem într-un proiect cu fostul ministru Pâslaru, care a fost tăvălit prin presă - că tot felul de nenorociri, a fost împins afară - şi după aia s-a dovedit că e nevinovat. Şi cazuri din astea avem nenumărate. Eu cred că ne dorim o societate normală, or o societate normală înseamnă exact ce spune în Constituţie - prezumţia de nevinovăţie. Şi, până la urmă, într-un fel sau altul, nu vedeţi că toţi avem dosare penale? Ce facem? Ne dăm demisia toţi? (...) Păi dacă e aşa înseamnă că facem dosare celor puţini care au rămas fără şi plecăm cu toţii, ieşim din ţară, nu?", a declarat Negoiţă, citat de Agerpres.

Edilul - care are la rândul său probleme cu legea - a făcut trimitere la o discuţie cu un părinte care îşi doreşte ca viitoarea profesie a copilului său să fie aceea de procuror.

"Eram la un liceu din sectorul 3 şi încercam să încurajez părinţii să-şi dea copiii la Liceul de construcţii 'Anghel Saligny'. La care un părinte zice: 'Nu îl dau la niciun liceu de construcţii, că nu e vremea lor'. 'Da' ce îl faceţi?' 'Procuror, că au salariile cele mai mari şi nu răspund de nimic'. Eu am toată stima pentru tot ce înseamnă magistrat şi procuror, dar, dacă un om poate să fie pur şi simplu împins afară pentru că un procuror a decis să înceapă urmărirea penală, mi se pare prea mult", a precizat Negoiţă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne