RISE Project. "Secretele magnatului Comănescu (II)"

Jurnaliştii de la RISE Project continuă seria de investigaţii referitoare la unul dintre cei mai bogaţi români, Gabriel Comănescu.
(Captură Foto)

Secretele magnatului Gabriel Comănescu - unul dintre cei mai bogaţi români - ies la iveală în documentele PanamaPapers, dezvăluie jurnaliştii de la RISE Project.

RISE a descris într-un material anterior cum omul de afaceri, sprijinit de un om cheie din structura de management a OMV-Petrom, a pus mâna pe platformele maritime ale Petrom.

Rădăcinile averii lui Comănescu sunt însă direct legate şi de unul dintre cei mai controversaţi oameni de afaceri din România, sindicalistul penal Liviu Luca.

Amândoi şi-au făcut banii pe seama Petrom însă, în timp ce Comănescu este un prosper om de afaceri, Luca este cu un picior în puşcărie.

Pentru a citi continuarea investigaţiei intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne