Revelion marca "Marele Gatsby" sau Revelion în stradă

Jocuri de artificii în noaptea de Revelion
Jocuri de artificii în noaptea de Revelion (Epoch Times România)
Revelion marca "The Great Gatsby"- 1920

La Casa Poporului va fi organizat un Revelion original, marca anilor 1920. Ţinuta va fi inspirată din moda anilor '20. Bărbaţii îmbrăcaţi cu costum negru sau smoking şi cu papion, iar doamnele cu rochie lungă sau tip coktail. Persoanele care nu vor fi îmbrăcate corespunzător nu vor putea intra.
Petrecerea începe la ora 19:00. Vor fi servite peste 170 de feluri de mâncare şi 40 de sortimente de băuturi. Sălile vor fi amenajate cu lumini şi efecte.
Printre cei care vor crea o atmosferă de neuitat sunt şi celebrii interpreţi Loredana şi Horia Brenciu.
S-au vândut bilete pentru 1200 de persoane, iar 250 sunt pe lista de aşteptare.

Revelionul Bucureştilor în Piaţa Constituţiei

Noaptea de 31 decembrie, cea de trecere în Noul An, va fi marcată de clipe plăcute cu muzică şi momente artistice, precum şi cu surprize. Trecerea dintre ani este un moment memorabil, care pentru a deveni de neuitat va fi imortalizat într-o fotografie mare de grup de 40.000 de persoane, aceasta fiind o premieră pentru România.

Cei prezenţi la petrecerea de la Revelionul Bucureştilor din Piaţa Constituţiei vor avea ocazia să se regăsească în această fotografie. O amintire plăcută care va fi arătată prietenilor şi copiilor, peste ani.

Este a şasea oară când se organizează Revelionul Bucureştiului în Piaţa Constituţiei, creându-se o atmosferă plăcută, fermecătoare în timpul ultimei nopţii din an, care aminteşte cetăţenilor Capitalei de celebrele evenimente similare din Time Square din New Yor sau Champs Elyses din Paris. Petrecerea din Piaţa Constituţiei, recitalurile vedetelor invitate şi reacţiile publicului vor fi prezentate live pe ecrane mari, amplasate pe Bulevardul Unirii şi în Piaţa Unirii.

Primăria Bucureştiului invită locuitorii Capitalei să sărbătorească cea mai frumoasă noapte din an în Piaţa Constituţiei pentru a întâmpina Noul An şi a petrece Revelionul cu muzică, dans, jonglerii cu torţe aprinse şi focuri de artificii. De la ora 20.00, pe scena vor urca interpreţi îndrăgiţi, printre care Loredana, Vunk, Delia, Connect-R, Mandinga.

La miezul nopţii, What's Up feat. DeMoga Music împreună cu Shift, Adda, Liviu Teodorescu, Sorana, Ciprenko, Lally vor crea un moment inedit, acompaniaţi de un număr impresionant de percuţionişti, pe acordurile noului single 'La Mulţi Ani!'. După numărătoarea inversă, bucureştenii vor păşi într-un Nou An împreună cu amfitrioni serii, Smiley&Friends (CRBL, Alex Velea, Andreea Bănică).

În Piaţa Constituţiei, Revelionului Bucureştiului începe la ora 20.00, accesul la eveniment fiind gratuit.

Intrarea în anul 2014 va fi marcată cu un foc de artificii, care va dura 15 minute.
"SuperVelionul" în Piaţa Revoluţiei

Un alt punct atractiv pentru distracţii în stradă în noaptea dintre ani va fi în Piaţa Revoluţiei, unde organizatorii „SuperVelionului“, PRO TV şi PRO FM, au promis o noapte de neuitat. Concurenţii de la „Vocea României“, Loredana, Cabron, Smiley, Sore, Voltaj şi Mandinga vor fi prezenţi la evenimentul prezentat, în al 17-lea an consecutiv, de DJ-ul George Vintilă.