Reteilerul Profi a închiriat un depozit de 15.000 mp în LogCenter Ploieşti

Compania internaţională de consultanţă imobiliară DTZ Echinox a anunţat închirierea de către retailerul Profi a unui depozit cu suprafaţa de 15.000 mp din proiectul IMMOFINANZ Group - LogCenter Ploieşti, ocupând astfel 100% din prima fază.

Acesta este cel de-al doilea depozit al retailerului Profi, după unitatea cu o suprafaţă de 12.000 mp existentă la Cluj. Strategia de expansiune a supermarketurilor Profi a fost foarte dinamică în ultimii 2 ani, iar cu noul centru de distribuţie din Ploieşti, retailerul îşi optimizează lanţul de aprovizionare. Profi deţine în prezent 150 de magazine.

LogCenter reprezintă o unitate logistică de clasa A, situată în zona de vest a Ploieştiului, având acces direct la DN 72 spre Târgovişte şi este deţinută de IMMOFINANZ Group, unul dintre cei mai mari investitori imobiliari din România. Întregul proiect cuprinde 38 ha din care 15.000 mp sunt dezvoltaţi.

În România, IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori şi investitori din domeniul imobiliar, deţinând un portfoliu de 89 de proprietăţi reprezentând, în cea mai mare parte, spaţii de birouri şi comerciale, estimate la 1,015.3 millioane de euro. România ocupă locul 3 în portofoliul total al Grupului, cu o cotă de 9,7% , după Austria cu o cotă de 37,0% şi Rusia cu o cotă de 16,2%.

În noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a finalizat achiziţia Adama, un dezvoltator imobiliar de top în Europa de Sud-Est ce a realizat operaţiuni puternice pe piaţa rezidenţială din România. Tranzacţia a consolidat operaţiunile IMMOFINANZ Group pe segmentul rezidenţial şi a activităţilor de dezvoltare din regiune, în special din România.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie