RCS&RDS lansează serviciul de date mobile în roaming

(Brendan Smialowski / Getty Images)
Epoch Times România
26.06.2012

RCS&RDS a lansat serviciul de date mobile în roaming, care poate fi activat de către abonaţii companiei la serviciile de voce mobilă şi internet mobil pe telefon, a anunţat marţi operatorul.

Activarea serviciului poate fi făcută telefonic, cu suportul departamentului Relaţii Clienţi, sau în conturile de client de pe site-ul companiei.

"Tarifele practicate de RCS&RDS pentru traficul de date în roaming sunt aproape la jumătate faţă de alte tarife existente în piaţa de roaming, care ajung până la 0,70 euro/1 MB", se spune în comunicat.

La activarea traficului de date, în scopul protejării abonaţilor conform reglementărilor UE, aceştia beneficiază de o limită valorică de 50 euro, iar în cazul în care au nevoie de mai mult trafic, pot solicita utilizarea serviciului până la o limită de 200 euro (tarife fără TVA).

RCS&RDS este unul din cei mai importanţi operatori din regiune, furnizând servicii de telecomunicaţii în Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia, Serbia, Spania şi Italia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor