Războiul "coloneilor". Gâdea îl ameninţă pe Turcescu

Mihai Gâdea
Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Mihai Gâdea a anunţat pe Facebook că îl va da pe Robert Turcescu în judecată pe motiv că acesta l-ar fi inclus în lista celor 2.000 de colonei acoperiţi.

"Rucsacul ăla cu pietre pe care l-a dat Turcescu jos din spate, i-a căzut cumva în cap? Sau era cumva plin de rahat turcesc(u) pe care îl consumă acum cu nesaţ la popotă? Îl dau în judecată şi îi cer un milion de euro, solda lui plus banii morman de la Vântu şi de la Becali", a ameninţat Mihai Gâdea, director al televiziunii fondate de Dan Voiculescu, pe pagina sa de Facebook.

În replică, Robert Turcescu care, reamintim, recunoştea în 2014 că a fost locotenent colonel sub acoperire, îi recomandă lui Gâdea să o lase mai uşor.

"Îi recomand domnului Gâdea ca înainte de a face afirmaţii bombă privind "milioanele de euro pe care mi le va cere despăgubiri" pentru că "l-am făcut colonel", să-şi ia, calm, un moment de răgaz şi să urmărească declaraţiile video ale subsemnatului. Apoi, după vizionarea secvenţelor, va trebui să admită că a înghiţit pe nemestecate o ştire scrisă de un jurnalist începător de la Mediafax. Mai uşor cu procesele, domnule Gâdea, colegii dvs. Oana Stancu şi Mircea Badea, dar şi patronul dvs, Dan Voiculescu, le-au pierdut pe toate. În rest, de bine s-auzim!", a scris candidatul PMP în postare.

Reamintim că vineri, zi în care PMP a anunţat că îl va susţine în cursa pentru Primăria Capitalei, Robert Turcesu ar fi declarat, potrivit Mediafax, că Mihai Gâdea este şi el colonel.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne