Rapid are în sfârşit antrenori

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a anunţat oficial că tehnicianul Ioan Ovidiu Săbău va semna, luni, un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleşteană. Ioan Ovidiu Săbău declarase în urmă cu câteva zile că în proporţie de 99 la sută este noul antrenor principal al echipei Rapid.
Bogdan Costea
17.06.2012

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a anunţat oficial că tehnicianul Ioan Ovidiu Săbău va semna, luni, un contract valabil două sezoane cu gruparea giuleşteană. Ioan Ovidiu Săbău declarase în urmă cu câteva zile că în proporţie de 99 la sută este noul antrenor principal al echipei Rapid. Antrenorul, care a petrecut aproximativ două săptămâni în Brazilia împreună cu secundul Marian Rada pentru a căuta fotbalişti, a declarat că deţine o listă de jucători pe care i-ar dori, dar decizia finală în ceea ce priveşte transferul acestora o va lua împreună cu acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos.

În vârstă de 44 de ani, Ioan Ovidiu Săbău va prelua postul de antrenor principal al formaţiei giuleştene lăsat liber de Răzvan Lucescu, tehnician care a semnat un contract cu echipa Al Jaish din Qatar. Săbău a condus în cariera sa de antrenor formaţiile U Cluj, Gaz Metan Mediaş, Gloria Bistriţa, FC Timişoara şi FCM Târgu Mureş.

Pe de altă parte, acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat şi că atacantul Daniel Pancu a semnat prelungirea contractului cu formaţia giuleşteană şi a anunţat că fostul fotbalist Adrian Iencsi este noul director sportiv al clubului. "Aşa cum am spus încă din iarnă, Daniel Pancu rămâne la Rapid. El este rapidist devotat şi rămâne pe loc. A semnat prelungirea contractului şi va juca aici încă un sezon. La fel, un alt rapidist, Adrian Iencsi, este începând de astăzi noul director sportiv. El a semnat un contract pe o perioadă determinată, pe şase luni. Vedem cum se descurcă şi apoi prelungim", a explicat acţionarul rapidist.

În ceea ce priveşte situaţia fundaşului Marcos Antonio, al cărui contract s-a încheiat în această vară, Copos a afirmat că nu ştie nimic despre el. "Nu ştim nimic de el. Îl aşteptăm la Bucureşti să discutăm", a adăugat Copos.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor