Quintus: O demisie a lui Chiliman ar fi o greşeală şi ar aduce un prejudiciu PNL

Epoch Times România
10.04.2012

Preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal (PNL), Mircea Ionescu-Quintus, a declarat, luni, că o demisie a lui Andrei Chiliman din PNL ar fi o greşeală şi ar aduce un prejudiciu liberalilor.

"Eu nu pot să sfătuiesc pe nimeni să facă o greşeală. Ar fi o greşeală şi pentru el şi un prejudiciu nepotrivit, mai ales în momentul acesta, pentru noi toţi. Sper să mă asculte. Lucrăm de 22 de ani împreună şi nu o să ne despărţim chiar acum", a spus Mircea Ionescu-Quintus.

Seniorul liberal a afirmat că încă nu a reuşit să vorbească cu Chiliman pe marginea posibilei sale demisii din PNL, dar că îşi doreşte să-l contacteze cât mai curând.

Primarul sectorului 1 al Capitalei, Andrei Chiliman, a declarat luni că ia în considerare demisia din Partidul Naţional Liberal.

"Iau în considerare în mod foarte serios demisia din PNL", a spus Chiliman, care a afirmat că va lua această decizie după ce se va sfătui cu foştii lideri ai PNL Călin Popescu-Tăriceanu, Radu Câmpeanu şi Mircea Ionescu-Quintus.

Consiliul Naţional Executiv al PNL a aprobat luni, cu majoritate de voturi, înlocuirea lui Andrei Chiliman de la şefia PNL Bucureşti şi a liderilor filialelor sectoarelor 2 şi 4 ale Capitalei, Dan Cristian Popescu şi Geani Dinu.

Chiliman a fost înlocuit cu Eugen Nicolăescu care a devenit preşedinte interimar al PNL Bucureşti.

Dan Cristian Popescu a fost înlocuit de la şefia PNL sector 2 cu Adrian Neacşu, iar Geani Dinu de la PNL sector 4 cu Daniel Chiţoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor