PSD-ul capturat de Ponta? Mult amânatul Congres s-ar putea amâna din nou

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)
Loredana Diacu
16.06.2015

Mult amânatul Congres al PSD, în cadrul căruia social-democraţii ar urma să-şi aleagă liderul, s-ar putea amâna din nou, relatează stiripesurse.ro.

Surse din conducerea PSD au declarat pentru publicaţia citată că în partid există discuţii informale cu privire la varianta anulării Congresului din noiembrie şi organizarea acestuia în primăvara anului 2016.

Motivul ar fi, pare-se, acelaşi pentru care Congresul s-a amânat şi după ce Ponta a pierdut alegerile pentru Cotroceni, şi anume, ca premierul să nu piardă funcţia de şef de partid. Potrivit stiripesurse.ro, există temeri că "în lumina situaţiei lui Victor Ponta", acesta nu ar mai putea să candideze la Congres.

Problema nu a fost încă ridicată într-un cadru oficial, dar o serie de lideri ai partidului s-au exprimat în acest sens în cadrul partidului, precizează stiripesurse.ro.

Reamintim că Victor Ponta este în situaţia de a fi urmărit penal în dosarul Turceni-Rovinari, dosar ce-l are ca star pe fostul ministru al Marilor Proiecte, senatorul Dan Şova.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor