PSD şi UNPR bat palma pentru Capitală

PSD şi UNPR au semnat un protocol de alianţă electorală pentru alegerile locale din Bucureşti.
Gabriela Vrânceanu-Firea
Gabriela Vrânceanu-Firea (Florin Chirilă/Epoch Times)

Preşedintele interimar al PSD Bucureşti, Gabriela Firea, şi liderul UNPR, Valeriu Steriu, au semnat joi un protocol de alianţă electorală pentru alegerile locale din Bucureşti.

"Capitala suferă, are de zece ori mai puţin spaţiu verde pe cap de locuitor decât capitalele europene. (...) Voi milita, ca primar, ca drepturile de proprietate ale Teatrului de Vară din Parcul Bazilescu, aflate acum la Ministerul Culturii, să fie transferate la Primăria Capitalei şi apoi la primăriile de sector, pentru ca acesta să poate fi reconstruit, reparat şi redat circulaţiei", a declarat Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, citată de Agerpres.

La rândul său, Valeriu Steriu a explicat că protocolul reprezintă un început de relansare a alianţei dintre PSD şi UNPR, începută în urmă cu patru ani.

"Iată că stânga se uneşte pentru ca Bucureştiul să aibă proiecte. (...) Sunt convins că împreună putem obţine cele şase sectoare şi Capitala. UNPR va contribui semnificativ în acest proiect pentru a avea un rezultat foarte bun în alegerile locale", a adăugat liderul UNPR.

Protocolul prevede susţinerea de către UNPR a candidaţilor PSD la primăriile de sector şi la Primăria Capitalei, precum şi liste comune ale celor două formaţiuni pentru celelalte funcţii (consilier, etc.).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne